De vakantie staat bijna voor de deur.

De vakantie staat bijna voor de deur. Mensen pakken hun koffers, de ene vertrekt naar Turkije om daar lekker aan het strand te liggen, de ander neem deel aan een georganiseerde trektocht door de Sahara. Om alle vakantiegangers in het zonnetje te zetten, zijn er vele leuke relatiegeschenken te bedenken die u weg kunt geven. We hebben 4 relatiegeschenken gekozen die u kunnen inspireren.

1. De handbagage koffer
De handbagage koffer is een zeer geschikt geschenk voor zowel jong als oud. Zeker in deze tijd van de prijsvechters zoals EasyJet en Ryanair, waarbij u maar 1 stuks handbagage mag meenemen. Voor een extra klein tasje moet u vele euro's bijbetalen. Een compacte koffer maar met toch veel vakjes en opbergruimte, is dan een ideale oplossing

reiskoffer

2. Een powerbank
Welke powerbank heb je nodig? Het is belangrijk om dit vooraf te bepalen. Een hoog aantal mAh is namelijk van belang als je bijvoorbeeld je iPhone 6 5x wilt opladen. Er zijn ook powerbanks die meerdere uitgangen hebben, deze zijn makkelijk voor het opladen van meerder apparaten tegelijk. 

powerbank

3. Een barbecueset
Een zeer geschikt vakantie geschenk is een barbecueset. Deze set zijn gemaakt van roestvrijstaal om een lange levensduur te kunnen garaderen. De sets bestaan meestel uit een spatel, een vork en een tang zijn verpakt in een non-woven etui of aluminum kist. 
bbq

4. De zaklamp
Dit is niet het eerste relatiegeschenk waar u aan zou denken, maar een zaklamp komt van pas in allerlei verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van de weg naar het toiletgebouw op de camping of het maken van een speurtoch met de kinderen midden in de nacht. 

zaklamp

Voor ons uitgebreide assortiment nodigen wij u uit om onze website goed te bekijken. Als u vragen of een wenst graag advies over een ander soort relatiegeschenk of het laten bewerken hiervan, dan horen wij dit graag. 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.