Vragen? Bel ons:

040-3050095

 

Razendsnelle levering !   -   Persoonlijk advies !   -   Scherpe prijzen !

 

 

 

Search Site

Over ons

Het Relatiegeschenkenhuis uit Eindhoven is hét adres voor al uw relatiegeschenken, promoartikelen en premiums. Kwaliteit, snelheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Door ons inkoopvolume en onze efficiënte werkwijze zijn wij ook nog eens in staat om prijzen laag te houden. Het Relatiegeschenkenhuis behoort dan ook al twintig jaar tot de goedkoopste en meest betrouwbare aanbieders van relatiegeschenken en reclameartikelen in de regio.

Van idee tot hoogwaardig eindproduct
Doordat wij strenge kwaliteitseisen stellen aan onze toeleveranciers, kunnen wij een constante en hoge kwaliteit van ons assortiment waarborgen. Voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding bent u bij Relatiegeschenkenhuis dan ook zeker aan het juiste adres! Vindt u online niet wat u zoekt of wilt u liever in een persoonlijk gesprek toelichten wat uw wensen zijn? Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken en denken met u mee over hét perfecte geschenk voor uw klant.

Assortiment
Het Relatiegeschenkenhuis levert onder meer:

  • Pennen bedrukt met logo
  • Mokken vaatwasser bestendige bedrukking
  • Kop en schotels met opdruk
  • Paraplu’s bedrukt full colour logo
  • (Sport-)tassen borduren of bedrukken
  • Calculators digitale opdruk
  • USB-sticks bedrukt vanuit het verre oosten
  • Gadgets in uw huisstyle
  • Snoep in uw verpakking
  • leuke en originele ideeen bij uw zoekopdracht.

Bedrukking
Niets professioneler dan een mooi relatiegeschenk voorzien van uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Wij zijn experts in het (digitaal) bedrukken, graveren of borduren van uw product, natuurlijk rekening houdend met uw eigen huisstijl. Zo laat u altijd een onuitwisbare indruk achter bij uw klant!

Spoedbestellingen
Heeftu snel relatiegeschenken of promotieartikelen nodig? Geen probleem; met een spoedlevering heeft u uw relatiegeschenken in de meeste gevallen al binnen een week in huis. 

Kleding
Behalve bovenstaande artikelen, levert het Relatiegeschenkenhuis ook kleding. Voor promotie- en sportkleding verwijzen wij u graag naar www.promokledinghuis.nl. Bent u op zoek naar werk- en bedrijfskleding, kijk dan op www.bedrijfskledinghuis.nl. Vanzelfsprekend kunnen we ook al deze kleding voorzien van uw logo/bedrijfsnaam.

Relatiegeschenkenhuis

Relatiegeschenkenhuis
Postbus 8689
5605 KR Eindhoven
Nederland

Telefoonnummer: 040-3050095
Website: www.relatiegeschenkenhuis.nl
E-Mail: infonospamplease@nospampleaserelatiegeschenkenhuis.nl

Directeur: A.J.M. Wientjens
KvK nummer: 61666041

BTW nummer: NL141896103B01

Bank informatie

Rekeninghouder: Relatiegeschenkenhuis
Bank naam: ABN AMRO
SWIFT: ABNANL2A
IBAN: NL20ABNA0547516312

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 040-3050095 of stuur ons een email naar infonospamplease@nospampleaserelatiegeschenkenhuis.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Back to top